fotograaf Apeldoorn

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotograaf Apeldoorn

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotograaf Apeldoorn

Marcel de Graaf is als zelfstandig gevestigd fotograaf actief in de regio Apeldoorn. Voor trouwreportages, studiofotografie, bedrijfsfotografie, kinderfotografie, architectuurfotografie, interieurfotografie, social media-fotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie of evenementenfotografie bent u bij hem als fotograaf in Apeldoorn aan het juiste adres.

De fotografiestijl van Marcel de Graaf valt te omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en vaak met een knipoog. Als fotograaf in Apeldoorn weet hij doorgaans een goede balans te vinden tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen, zo redeneert hij. In veel van zijn producties komen de voorgenoemde eigenschappen naar boven. Voor pakkend beeldmateriaal als voorbeeld kunt u elders op de site terecht.

Marcel werkt doorgaans met een grondige voorbereiding en met oog voor detail. Met vele jaren van ervaring als fotograaf in Apeldoorn staat Marcel de Graaf garant voor kwaliteit en een perfect resultaat, digitaal geleverd of compleet afgedrukt en ingelijst: altijd het maatwerk dat u verlangt!

Profielfoto op social media?

De klanten van Marcel de Graaf hebben de mogelijkheid om direct mee te kijken naar de fotoresultaten, zodat u altijd weet wat u te wachten staat. Indien gewenst kunnen de foto’s nog dezelfde dag in elk mogelijk formaat worden aangeleverd. Omdat wij staan voor hoogwaardige kwaliteit wordt elke foto nabewerkt en gecorrigeerd op kleur en contrast, zodat een goed resultaat gewaarborgd is.

Als fotograaf in Apeldoorn krijgt Marcel tegenwoordig veel te maken met mensen die ontevreden zijn over hun ‘selfie’ en nu wel eens een professionele profielfoto op hun social media willen. Voor een luttel bedrag realiseert Marcel dit voor u, zodat u professioneel maar ook persoonlijk overkomt op bijvoorbeeld een profielensite als LinkedIn. Houd de site en social media van Marcel in de gaten voor periodieke aanbiedingen op het gebied van bijvoorbeeld social media-profielfoto’s!

Een andere geliefde doelgroep van Marcel de Graaf zijn bedrijven. Voor klinkende namen als de Rabobank, BAM, Koninklijke Metaalunie, SNS Reaal, Tauw Milieu en Circulus werd hij de afgelopen jaren ingezet om beeldmateriaal te realiseren voor dergelijke bedrijven, variërend van personeelsfoto’s tot websitefotografie.

Ook levert Marcel de Graaf eventueel ‘branchevreemde’ producten, zoals een foto bedrukt op een T-shirt of een foto van de skyline van uw stad als behang.

Over Marcel de Graaf

Marcel de Graaf (Apeldoorn, 1967) is autodidact en begon ooit als medewerker in de fotografievakhandel. Na gedurende enkele jaren op deze plek de kneepjes van het vak te hebben geleerd begon hij in 2007 als zelfstandig professional en bouwde een grote staat van dienst op. Fotografie-opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel gevestigd in Deventer centrum (Proosdijpassage 8) is hij regelmatig actief als fotograaf in Apeldoorn. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. Zijn combinatie van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook werd Marcel al eens genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.