fotograaf Hengelo

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotograaf Hengelo

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotograaf Hengelo

Voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van fotografie in Hengelo kunt u terecht bij fotograaf Marcel de Graaf, zelfstandig gevestigd fotograaf in het oosten van het land. Marcel heeft als autodidact zijnde in de loop der jaren een eigen fotografiestijl ontwikkeld, die zich laat omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en dikwijls met een knipoog. Hij is een perfectionist en gaat met passie en bevlogenheid te werk.

Ook is Marcel een echte ‘mensenfotograaf’ en gemakkelijk in de omgang, wat vaak het resultaat ten goede komt. Communicatie is immers het begin van een goede foto. Marcel begint altijd met luisteren naar de klant, want fotograferen is meer dan alleen maar koel registreren. Hij is technisch sterk en creatief en heeft het vermogen om de essentie te pakken in beeld. Marcel is altijd op zoek naar de juiste balans tussen meedenken met de klant en het toevoegen van de eigen artistieke inbreng. Dat levert fotografie op die ongedwongen maar ook gecontroleerd is, in de juiste zin van het woord.

Marcel de Graaf werkt doorgaans met een grondige voorbereiding en heeft oog voor detail. Ook schakelt hij eventueel zijn vaste visagiste Fernanda Kipp in. Met vele jaren van ervaring als fotograaf in Hengelo staat hij garant voor kwaliteit en een perfect resultaat. Beelden kunnen digitaal worden aangeleverd, maar desgewenst ook geprint op fotopapier, canvas, kunststof of andere materialen.

Specialiteiten

Als vaak ingezet fotograaf in Hengelo beschikt Marcel de Graaf over enkele specialiteiten, zoals bedrijfsfotografie. Een goede bedrijfsfoto laat binnen één oogopslag zien wat u wilt zeggen met uw bedrijf; de juiste foto zegt meer dan duizend woorden. Professionele foto’s zijn onmisbaar voor uw website of andere promotionele uiting. Een andere specialiteit is portretfotografie, waarvoor hij als fotograaf in Hengelo veelvuldig wordt ingeschakeld. Veel portretten worden gebruikt voor social media; ideaal voor wie nou eens echt mooi voor de dag wil komen, of een professionele uitstraling op een medium als LinkedIn wil hebben.

Voor kinderfotografie wordt Marcel ook vaak ingehuurd. Realiseert u zich dat het erg kort duurt dat uw kind klein is, het is dus heel waardevol om dit vast te leggen in foto’s waarbij professionaliteit en spontaniteit hand-in-hand gaan. Dit gaat ook op voor familiefotografie, doorgaans een mooi moment van iedereen samen, voor een blijvende herinnering. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen we voor kinder- of familiefoto’s een goede locatie zoeken, of u kunt terecht in Marcels ruime studio in de Deventer binnenstad. Ook kunt u voor een fotograaf in Hengelo goed bij Marcel terecht als het gaat om bruidsreportages. Hij legt deze bijzondere momenten vast zodat u als klant de bruiloft weer opnieuw kan beleven. Zijn foto’s vertellen het verhaal van uw trouwdag op een originele manier, met oog voor detail, emotie en interactie. Tot slot heeft Marcel de Graaf ook nog een voorkeur voor architectuurfotografie.

De fotograaf

Marcel de Graaf (1967) begon zijn carrière als medewerker in de fotovakhandel. In 2007 startte hij zijn eigen fotografiebedrijf. Opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel deze gevestigd is in Deventer werkt hij regelmatig als fotograaf in Twente. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. Zijn combinatie van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leverde hem onder meer een onderscheiding op bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook had Marcel al eens een nominatie voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.