fotograaf Zutphen

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotograaf Zutphen

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotograaf Zutphen

Voor uiteenlopende opdrachten op fotografiegebied in Zutphen kunt u terecht bij Marcel de Graaf, zelfstandig gevestigd fotograaf voor de gehele Stedendriehoek. Marcel heeft als autodidact zijnde in de loop der jaren een geheel eigen fotografiestijl ontwikkeld, die zich laat omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en dikwijls met een knipoog. Hij is een perfectionist en gaat met passie en bevlogenheid te werk.

Ook is Marcel een echte ‘mensenfotograaf’ en daardoor makkelijk in de omgang, wat vaak de resultaten ten goede komt. Communicatie is immers het begin van een goede foto. Marcel begint altijd met luisteren, want fotograferen is meer dan alleen maar koel registreren. Hij is technisch sterk en creatief, heeft het vermogen om de essentie te pakken in beeld. Marcel is altijd op zoek naar het vinden van een goede balans tussen meedenken met de klant en het toevoegen van eigen artistieke inbreng. Dat levert fotografie op die ongedwongen maar wel gecontroleerd is, in de juiste zin van het woord.

Marcel de Graaf werkt doorgaans met een grondige voorbereiding en met oog voor detail. Ook schakelt hij eventueel een vaste visagiste in. Met vele jaren van ervaring als fotograaf in Zutphen staat hij garant voor kwaliteit en een perfect resultaat. Beelden kunnen digitaal worden aangeleverd, maar desgewenst ook geprint op bijvoorbeeld fotopapier, canvas, kunststof of andere materialen.

Fotografie specialiteiten

Als veel ingezet fotograaf in Zutphen beschikt Marcel de Graaf over enkele specialiteiten, zoals bedrijfsfotografie. Een goede bedrijfsfoto laat in één oogopslag zien wat u wilt zeggen met uw bedrijf; een goede foto zegt meer dan duizend woorden. Professionele foto’s zijn onmisbaar voor uw website of andere reclame-uiting. Een andere specialiteit is portretfotografie, waarvoor hij als fotograaf in Zutphen veelvuldig wordt ingeschakeld. Veel portretten worden gebruikt voor social media; ideaal als u nou eens echt mooi voor de dag wil komen, of een professionele uitstraling op bijvoorbeeld LinkedIn wil hebben.

Voor kinderfotografie wordt Marcel ook vaak ingehuurd. Realiseert u zich dat het maar zo kort duurt als uw kind klein is, het is dus heel waardevol om dit vast te leggen in foto’s waarbij professionaliteit en spontaniteit hand-in-hand gaan. Dit gaat ook op voor familiefotografie. Een mooi moment van iedereen samen, voor een blijvende herinnering. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen we voor kinder- of familiefoto’s een prachtige locatie zoeken, of u kunt terecht in Marcels ruime studio. Ook kunt u voor een fotograaf in Zutphen goed bij Marcel terecht als het gaat om bruidsreportages. Door veel ervaring en vakkennis weet hij de belangrijke en bijzondere momenten van deze feestelijke dag te vangen in een bruidsreportage die bij u past. Tot slot heeft Marcel de Graaf ook nog een zwak voor architectuurfotografie.

Marcel de Graaf

Marcel de Graaf (1967) begon zijn loopbaan als medewerker in de fotovakhandel. In 2007 startte hij als zelfstandig professional. Opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel deze gevestigd is in Deventer (Proosdijpassage 8) werkt hij regelmatig als fotograaf in het nabij gelegen Zutphen. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. Zijn combinatie van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leverde hem onder meer een onderscheiding op bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook had Marcel al eens een nominatie voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.