fotografie Apeldoorn

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotografie Apeldoorn

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotografie Apeldoorn

Voor al uw opdrachten op het gebied van fotografie in Apeldoorn kunt u terecht bij Marcel de Graaf, zelfstandig gevestigd fotograaf voor de gehele regio Apeldoorn. Marcel bedient zich van een breed palet aan fotografiesoorten, maar als specialiteiten gelden kinderfotografie, familiefoto’s, bruidsreportages en architectuur. Maar even lief kunt u hem in andere genres inschakelen als het gaat om fotografie in Apeldoorn, zoals bedrijfsfotografie, evenementenfotografie of foto’s voor social media-profielen.

Marcel de Graaf heeft als autodidact zijnde een onmiskenbaar eigen fotografiestijl, die zich laat omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en vaak met een knipoog. Hij is altijd op zoek naar de goede balans te vinden tussen meedenken met de klant en een eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen, zo is zijn uitgangspunt. In veel van zijn werk komen de voorgenoemde eigenschappen naar boven. Als u ter illustratie fotomateriaal van hem wilt bekijken kunt u vanzelfsprekend terecht op deze site.

Marcel de Graaf werkt doorgaans met een grondige voorbereiding en met oog voor detail. Met vele jaren van fotografie in Apeldoorn staat Marcel de Graaf garant voor kwaliteit en een perfect resultaat, digitaal geleverd of compleet afgedrukt en ingelijst: er is van alles mogelijk in dienst van de klant!

Bij Marcel de Graaf hebben klanten altijd de mogelijkheid om direct mee te kijken naar de fotoresultaten, zodat u al weet wat komen gaat. Foto’s kunnen desgewenst nog dezelfde dag in elk mogelijk formaat worden aangeleverd. Omdat Marcel de Graaf garant staat voor hoogwaardige kwaliteit wordt elke foto nabewerkt en gecorrigeerd op kleur en contrast, zodat u op een goed resultaat kunt rekenen.

In zijn dagelijks leven in de fotografie in Apeldoorn krijgt Marcel dikwijls te maken met mensen die nu wel eens een écht goede profielfoto op hun social media willen. Voor een scherpe prijs realiseert Marcel dit voor u. Houd de site en social media van Marcel in de gaten voor periodieke aanbiedingen op het gebied van bijvoorbeeld social media-profielfoto’s!

De fotografie in Apeldoorn die Marcel verricht is tegenwoordig steeds vaker voor het bedrijfsleven. Voor klinkende namen als de Rabobank, BAM, Koninklijke Metaalunie, SNS Reaal, Tauw Milieu en Circulus is hij ingezet om beeldmateriaal te realiseren voor dit soort bedrijven, uiteenlopend van personeelsfoto’s tot websitefotografie.

Over Marcel de Graaf

Marcel de Graaf (Apeldoorn, 1967) is autodidact en zette zijn eerste treden op de fotografieladder als medewerker in de fotografievakhandel. Nadat hij gedurende enkele jaren op deze plek de kneepjes van het vak leerde begon hij in 2007 als zelfstandig professional en bouwde een grote staat van dienst op. Foto-opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel zijn studio gevestigd is in Deventer (Proosdijpassage 8) verricht hij regelmatig fotografie in het nabij gelegen Apeldoorn. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. Zijn combinatie van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leverde hem onder meer een onderscheiding op bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook is Marcel al eens genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.