fotografie Hengelo

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotografie Hengelo

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotografie Hengelo

Voor allerhande opdrachten op het gebied van fotografie in Hengelo bent u bij fotograaf Marcel de Graaf, zelfstandig gevestigd fotograaf in het oosten van het land, aan het juiste adres. Marcel ontwikkelde als autodidact in de loop der jaren een eigen fotografiestijl, met trefwoorden als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en vaak met een knipoog. Hij gaat altijd perfectionistisch en met passie en bevlogenheid te werk.

Ook is Marcel een echte ‘mensenfotograaf’ en gemakkelijk in de communicatie, wat vaak voor betere resultaten zorgt. Communicatie is immers het startpunt van een goede foto. Marcel begint altijd met luisteren naar de klant, want volgens hem is fotograferen meer dan alleen maar koel registreren. Hij is technisch sterk en creatief en heeft het vermogen om de essentie te pakken in beeld. Marcel is er altijd op uit om een juiste balans in meedenken met de klant te combineren met het toevoegen van een eigen artistieke inbreng. Dat levert vaak fotografie op die spontaan en ongedwongen is, maar ook gecontroleerd in de juiste zin van het woord.

Marcel de Graaf werkt met een grondige voorbereiding en heeft oog voor detail. Ook schakelt hij desgewenst zijn vaste visagiste Fernanda Kipp in. Met vele jaren van ervaring in Hengelo in de fotografie staat hij garant voor kwaliteit en een perfect resultaat. Het fotomateriaal kan digitaal worden geleverd, maar indien gewenst ook geprint worden op fotopapier, canvas, kunststof of andere materialen.

Specialiteiten

Hoewel Marcel de Graaf op het gebied van fotografie in Hengelo op allerlei gebied wordt ingezet, beschikt hij over enkele specialiteiten, zoals bedrijfsfotografie. Een juiste bedrijfsfoto laat volgens hem binnen één oogopslag zien wat u wilt zeggen met uw bedrijf; de goede foto zegt meer dan duizend woorden. Professionele bedrijfsfotografie is onmisbaar voor uw website of andere promotionele uiting. Een andere specialiteit is portretfotografie, waarvoor hij als fotografie vakman in Hengelo veelvuldig wordt ingeschakeld. Vaak worden portretten gebruikt voor social media; ideaal voor wie echt mooi voor de dag wil komen, of een professionele uitstraling wil op een medium als LinkedIn.

Ook voor kinderfotografie wordt Marcel dikwijls ingehuurd. Realiseert u zich dat het maar van korte duur is dat uw kind klein is, het is dus heel waardevol om dit vast te leggen in foto’s waarbij het draait om professionaliteit en spontaniteit. Dit geldt ook voor familiefotografie, doorgaans een mooi moment van iedereen samen, voor een blijvende leuke herinnering. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kunnen we voor kinder- of familiefoto’s een goede locatie zoeken, of u kunt terecht in Marcels ruime studio. Ook kunt u qua fotografie in Hengelo goed bij Marcel terecht als het gaat om bruidsreportages. Hij legt deze bijzondere momenten voor u vast zodat u uw mooie bruiloft weer opnieuw kan beleven. Zijn foto’s vertellen het verhaal van uw trouwdag op een originele manier, met oog voor detail, emotie en interactie. Tot slot heeft Marcel de Graaf ook nog een voorliefde voor architectuurfotografie.

De fotograaf

Marcel de Graaf (1967) begon zijn carrière in de fotovakhandel. In 2007 begon hij een zelfstandige loopbaan als fotograaf. Opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel deze gevestigd is in Deventer werkt hij regelmatig aan fotografieklussen in Hengelo en de rest van Twente. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. In de loop der jaren verzamelde hij enkele mooie prijzen en onderscheidingen op zijn haardschouw, waaronder een onderscheiding op bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook sleepte Marcel al eens een nominatie in de wacht voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.