fotografie Zutphen

Fotograaf, Marcel de Graaf Deventer

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog.

Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen.

Fotografie Zutphen

Marcel de Graaf

Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Marcel werkt voor consumenten en bedrijven, tot zijn klantenkring behoren onder anderen: BAM, Koninklijke Metaalunie, Rabobank, SNS Reaal, Tauw milieu, Stage entertainment, Witteveen + Bos, Circulus en gemeente Deventer.

 

marcel_fp

Beeldbewerking

Beeldbewerking Niet helemaal tevreden met een foto of wil je...
Lees verder >>
1618419_608211235900224_61251449_n

Bedrijfsfotografie

Voor bedrijfsfotografie moet u bij fotograaf Deventer zijn. Uw bedrijf...
Lees verder >>
Profielfoto Marcel de Graaf fotografie

Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie: Een portret, een weergave van u zelf op dat...
Lees verder >>
_MG_0673

Industriële fotografie

Industriële fotografie, strakke lijnen en met oog voor detail, als u...
Lees verder >>

 

Marcel de Graaf fotografie

Proosdijpassage 8
7411 KZ Deventer
[t:] 0570-616162
[m:] 06-51330981
info@marceldegraaf.nl

Fotografie Zutphen

Voor al uw opdrachten op het gebied van fotografie in Zutphen kunt u terecht bij Marcel de Graaf, zelfstandig gevestigd fotograaf voor de gehele Stedendriehoek. Hoewel Marcel op alle diverse fotogebieden thuis is, zijn de grootste specialiteiten kinderfotografie, familiefoto’s, bruidsreportages en architectuur. Maar even lief kunt u hem voor andersoortige opdrachten inzetten als het gaat om fotografie in Zutphen, zoals bedrijfsfotografie, interieurfotografie, evenementenfotografie of foto’s voor social media-profielen.

Marcel de Graaf heeft als autodidact zijnde in de loop der jaren een eigen fotografiestijl ontwikkeld, die zich laat omschrijven als eigenzinnig, vernieuwend, persoonlijk en dikwijls met een knipoog. Hij is altijd op zoek naar het vinden van een goede balans tussen meedenken met de klant en een eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen, zo stelt hij. In veel van zijn werk treft u de voorgenoemde eigenschappen. Als u fotomateriaal van hem wilt bekijken kunt u vanzelfsprekend terecht op deze site.

Oog voor detail

Marcel de Graaf werkt doorgaans met een grondige voorbereiding en met oog voor detail. Ook schakelt hij desgewenst een vaste visagiste in. Met vele jaren van fotografie in Zutphen staat Marcel de Graaf garant voor kwaliteit en een perfect resultaat, digitaal geleverd of compleet afgedrukt en ingelijst: alles voor de klant!

Bij Marcel de Graaf heeft u altijd de mogelijkheid om direct mee te kijken naar de fotoresultaten, zodat u weet waar u aan toe bent. Foto’s kunnen desgewenst nog dezelfde dag in ieder mogelijk formaat worden aangeleverd. Omdat Marcel de Graaf garant staat voor hoogwaardige kwaliteit wordt elke foto nabewerkt en gecorrigeerd op kleur en contrast, zodat een goed resultaat voor de hand ligt.

In zijn dagelijks leven in de fotografie in Zutphen krijgt Marcel dikwijls te maken met mensen die nu wel eens een écht goede profielfoto op hun social media willen. Voor een scherpe prijs realiseert hij dit voor u. Houd de site en social media van Marcel de Graaf in de gaten voor periodieke aanbiedingen op het gebied van social media-profielfoto’s!

De fotografie in Zutphen die Marcel verricht is tegenwoordig steeds vaker bestemd voor het bedrijfsleven. Voor klinkende namen als de Rabobank, BAM, Koninklijke Metaalunie, SNS Reaal, Tauw Milieu en Circulus is hij ingezet om te fotograferen voor dit soort bedrijven. De opdrachten lopen hierbij uiteen van personeelsfoto’s tot fotografie voor websites.

Over Marcel

Marcel de Graaf (1967) zette zijn eerste stappen op het fotografiepad als medewerker in de fotovakhandel. Enkele jaren later begon hij in 2007 als zelfstandig professional en deed veel ervaring op met het schieten van duizenden foto’s. Opdrachten zijn zowel mogelijk op locatie als in zijn ruime studio. Hoewel deze gevestigd is in Deventer (Proosdijpassage 8) verricht hij regelmatig fotografie in het nabij gelegen Zutphen. Met alle plezier komt Marcel de Graaf naar u toe. Zijn combinatie van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leverde hem onder meer een onderscheiding op bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook is Marcel al eens genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award.