Profiel- en portretfoto’s

Portretfotografie:

Een portret, een weergave van u zelf op dat moment. Of u het nu nodig hebt als profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook, of als u een volledige metamorfose wilt, bij Marcel de Graaf bent u aan het goede adres. Maar ook voor bijvoorbeeld een datingsite heel geschikt!

Profielfoto op social media?

De klanten van Marcel de Graaf hebben de mogelijkheid om direct mee te kijken naar de fotoresultaten, zodat u altijd weet wat u te wachten staat. Omdat wij staan voor hoogwaardige kwaliteit wordt elke foto nabewerkt en gecorrigeerd op kleur en contrast, zodat een goed resultaat gewaarborgd is.

Een korte sessie in de studio, u krijgt 4 bruikbare foto’s voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Maar natuurlijk ook heel geschikt voor datingsites. Resolutie 700 * 700 pixels. Kosten € 65,-

Ja dat wil ik!

Studio sessie: (meest gekozen)

We maken een serie in de studio, die zal ongeveer een uur duren, we kunnen werken met verschillende achtergronden. U krijgt uiteindelijk een digitale serie van 10 foto’s die af te drukken zijn op 10/15 formaat, en een vakprint van de mooiste foto op 30/45. Kosten € 125,- (natuurlijk zijn er ook andere formaten en afwerkingen mogelijk) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ja dat wil ik!

Exclusieve sessie:

We maken een serie in de studio, we kunnen werken met verschillende achtergronden. Er is een visagiste aanwezig die ook uw haar kan stijlen en uw make-up verzorgt. U krijgt uiteindelijk een serie van 25 foto’s die af te drukken zijn op 10/15 formaat, en een vakprint van de mooiste foto op 30/45. Kosten € 325,- (natuurlijk zijn er ook andere formaten en afwerkingen mogelijk) Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Ja dat wil ik!