Waarom een profielfoto laten maken bij een fotograaf?

Waarom een profielfoto laten maken bij een fotograaf?

Een profielfoto laten maken bij een ‘echte’ fotograaf is logischer dan ooit. Iedereen kan tegenwoordig met een smartphone of een digitale camera een profielfoto maken voor bijvoorbeeld social media, maar ben je daar ook écht tevreden mee? Voor een kleine investering aan een vakfotograaf kun je je al behoorlijk onderscheiden van al die anderen, met een écht creatieve of professionele profielfoto.

Het belang van een goede profielfoto wordt steeds groter. Voor je social media, maar ook als je een eigen bedrijf hebt, op een datingsite zit of op zoek bent naar werk. Met een goede foto kun je succes op elk gebied behalen!

Profielfoto voor werkzoekenden

Voor werkzoekenden is het zo’n beetje een eerste stap om te doen: je krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Als jij een professionele foto toevoegt op Linkedin, op banensites of bijgevoegd op je cv, dan word je veel serieuzer genomen door werkgevers. Een goede vakfotograaf weet precies waar hij op moet letten om een professionele foto voor jou te maken. Marcel de Graaf heeft de afgelopen jaren vele werkzoekenden geholpen met foto’s die écht opvallen bij de werkgever.

Profielfoto voor ondernemers en bedrijven

Ook voor ondernemers is een goede (social media) profielfoto van groot belang. Wat er mooi uitziet, zorgt voor omzet. Of het nou gaat om een webwinkel, profielfoto’s van de personeelsleden, noem maar op, voor alle verschillende communicatiekanalen van een bedrijf zijn professionele foto’s van belang. Heeft u geen goede profielfoto, dan bestaat de kans dat de klant afhaakt. Marcel de Graaf biedt u de mogelijkheid om handig uw medewerkers achter elkaar op de foto te zetten, bij hem in de studio in Deventer centrum of bij uw bedrijf op locatie. Voor grotere bedrijven organiseerde Marcel al eens speciale profielfotodagen, wat tegen een aangescherpte prijs mogelijk is.

Profielfoto Marcel de Graaf fotograaf Deventer

Profielfoto Marcel de Graaf fotograaf Deventer

Profielfoto voor datingsites

Door de enorme concurrentie op datingsites is het ook belangrijk om daar een goede profielfoto te hebben. Wie een slechte foto heeft op bijvoorbeeld Tinder is zo weggeswipet! Maar ook bij de serieuzere datingsites draait het er uiteindelijk toch altijd weer om hoe je eruit ziet. Een ervaren fotograaf van profielfoto’s zoals Marcel de Graaf zorgt met de juiste achtergronden, filters en andere technieken ervoor dat het beste in jou naar boven komt.

Profielfoto voor je eigen social media

Tot slot is het natuurlijk ook leuk om er goed uit te zien op Facebook en andere social media. Opvallend is trouwens dat steeds meer mensen hun partner of vrienden een fotoshoot cadeau doen voor een verjaardag of andere feestelijke aangelegenheid. Ideetje voor jou?

Profielfoto nodig? Bel Marcel!

Al met al is het dus erg waardevol om goede profielfoto’s te hebben, ongeacht het doel dat je ermee hebt. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een fotoshoot met Marcel de Graaf, en meestal heb je dan nog dezelfde dag (na de nabewerking) het resultaat per e-mail of gebrand op een dvd.

Marcel heefteen prachtige fotostudio, waar hij desgewenst een visagiste laat komen om je een uiterlijke ‘make-over’ te geven. Soms organiseert Marcel een profielfoto-aanbiedingsmaand. Houd daarom deze website en zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/marceldegraaffotograaf in de gaten.