Bedrijfsfotografie, portret- en profiel fotografie en beeldbewerking. Offerte?
Marcel de Graaf fotografie is gespecialiseerd in: bedrijfsfotografie, portret- en profielfotografie (voor bedrijf en consument) en beeldbewerking. Marcel de Graaf, geboren in 1967 te Apeldoorn, maar sinds 2000 Deventenaar. In het historische centrum van deze Hanzestad bevindt zich sinds 2003 Marcel de Graaf fotografie. Een fysieke locatie met een professionele fotostudio, waar vanuit óók op locatie gefotografeerd wordt. Voor bedrijven en consumenten.
Fotografie, bedrijfsfotografie, portret, profiel, beeldbewerking, Marcel de Graaf, Deventer, professioneel, foto, Deventer, Apeldoorn, Hengelo, Zwolle, Enschede, Zutphen,
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Marcel de Graaf: professioneel fotograaf

Professioneel, persoonlijk en gepassioneerd

Marcel de Graaf, geboren in 1967 te Apeldoorn, maar sinds 2000 Deventenaar. In het historische centrum van deze Hanzestad bevindt zich sinds 2003 Marcel de Graaf fotografie. Een fysieke locatie met een professionele fotostudio, waar vanuit óók op locatie gefotografeerd wordt. Voor bedrijven en consumenten.
Marcel onderscheidt zich in drie expertises: bedrijfsfotografie, portret- en profielfotografie (voor bedrijf en consument) en beeldbewerking.

Fotograaf Marcel de Graaf fotografie Deventer zwartwit

Nog meer Marcel

Meer foto’s… maar ook koffie, muziek en buiten spelen

Als je je dagen kunt vullen met je vak, je hobby én je passie, dan ben je een gelukkig mens. En dat is Marcel. Naast fotografie, professioneel en hobbymatig, geniet hij ook van:

Koffie: een verse kop koffie (of twee), uit zijn volautomatische koffiemachine,  gedronken met klant of vriend.

Muziek: plaatjes worden niet alleen geschoten, maar ook gedraaid. Met een zeer ruime collectie platen, cd’s en digitale muziekbestanden is er weinig muziek waar Marcel niet iets van weet. Zijn kennis reikt zo ver dat hij ontwikkelaar én presentator is van één van de meest uitdagende muziek quizzen van de regio.

Buiten spelen: meerdere malen per week is Marcel op de IJssel te vinden. Als roeier in de stoere herensloep van Klan Hel (waarvan jarenlang klanhoofd), maar ook als stuurman bij de dames van Idunn. En als de langverwachte sneeuw zich meldt verschijnt Marcels snowboard en is hij het liefst op de piste te vinden.

Meer over Marcel weten? Bel of stuur een bericht!

Snowboard worpplantsoen Marcel de Graaf beeldbewerking montage Deventer